banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

 

Nakon što su odlukom Skupštine GD  CK Pakrac 31. siječnja poništene sve izborne radnje provedene tijekom siječnja u dva navrata u pokušaju izbora novih upravnih tijela  ovog pakračkog Društva u tijeku je kandidacijski postupak za treći pokušaj održavanja izborne Skupštine koja je sazvana za  22. veljače.

Na kućne adrese svih pakračkih i lipičkih članova Crvenog križa odaslan je poziv za kandidiranje i kandidacijske skupove. Do petka 10. veljače do 15 sati svi članovi zainteresirani za izbor u Skupštinu Društva trebaju u tajništvu GD CK Pakrac, u Ulici braće Radić, osobno predati pismenu kandidaturu. Pakrački članovi Društva moći će svojih 9 izaslanika u Skupštinu izabrati na skupu koji je sazvan  za 13. veljače u 17 sati u gradskoj vijećnici. Članovi Društva s prebivalištem na području Grada Lipika pozvani su na skup dan poslije, također s početkom u 17 sati u gradsku vijećnicu Lipik.

Izabrani izaslanici bi se trebali okupiti 22. veljače da izaberu deveteročlani odbor i predsjednika/cu GD CK Pakrac.

U GD CK Pakrac je 6. veljače stiglo očitovanje Odbora HCK koje potpisuje izvršni predsjednik Robert Markt. U njemu se, pozivajući se na uvid u dokumentaciju te nazočnost u svojstvu promatrača na Skupštini od 25. siječnja potvrđuje ispravnost odluke Skupštine Društva koja je u starom sastavu održana 31. siječnja usvojila  odluku o poništavanu svih siječanjskih izbornih aktivnosti, te njihovo ponavljanje tijekom veljače.

V.d. ravnatelj GD CK Pakrac Danijel Pavlović nam je potvrdio da unatoč ovoj izbornoj zbrci Društvo normalno funkcionira i redovito obavlja sve svakodnevne aktivnosti.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić