Dvije pakračke ustanove novu radnu godinu započele su s novim čelnim osobama.

U Gradskom društvu HCK  Pakrac od jučer je u mirovini Duško Kliček, čovjek koji je posljednjih šest godina vodio ovu ustanovu, a na njenom čelu je Danijel Pavlović, osoba koja je na tu dužnost izabrana u listopadu temeljom javnog natječaja.

Pavlović, je u međuvremenu za četverogodišnji mandat sa šest mjeseci probnog rada, suglasnost dobio od središnjice HCK iz Zagreba.

Riječ je 45-godišnjem profesoru obrane i zaštite s područja Brestovca (požeškog)  koji zadnjih deset godina radi u HCK-a Pakrac, najprije kao voditelj Doma starih u Marinom selu, a potom Dječjeg odmaralište „Cvrčak“ na Viru.

U novu godinu s novom čelnom osobom je krenula i Gradska bolnica Pakrac, kao dio požeške bolnice. Od jučer je umjesto dr. Slavice Klaić, koja je te dužnosti razriješena na vlastiti zahtjev, dr. Željo Glavić, ravnatelj Opće županijske bolnice Požega imenovao za svoju zamjenicu i predstojnicu pakračkog dijela bolnice diplomiranu pravnicu Marinu Major koja je zadnje tri godine radila u pravnom odijelu bolnice.