Udruga mladih Mali most, Sportska zajednica Grada Pakraca i Savjet mladih Grada Pakraca organiziraju „Božićni graničarski turnir“ koji će biti održan 23. prosinca (petak) od 15,30 do 18,30 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Pakracu koji je dio humanitarne akcije za našeg sugrađanina Denisa Majora.

Božićni graničarski turnir samo je uvod za sutrašnji večernji božićni koncert "Ivanov rođendan ususret Božiću" koji će biti održan u Hrvatskom domu dr. Franjo Tuđman s početkom u 20 sati čiji je cilj prikupljanje sredstava za kupnju lijekova koji su Denisu neophodni.  Građani  mogu prijaviti ekipe (šest članova) na broj 099/6753839 (Sven) do 23. prosinca do 12 sati, a kotizacija po „šestorki“ (ekipi) iznosi 60 kuna.  Svi oni koji nisu u mogućnosti zaigrati mogu sudjelovati  u ovoj humanitarnoj akciji kao gledatelji uz plaćanje ulaznice po 10 kuna.

„Pozivamo sve ljude dobre volje svih uzrasta da se priključe turniru, zabave, ali i učine dobro djelo u ovo blagdansko vrijeme, a najvažnije je da se uz smijeh i druženje okupimo te napravimo malo, ali značajno dobro djelo za našeg sugrađanina kojemu je potrebna pomoć“, stoji u pozivu organizatora.