Više od stotinu mališana dječjeg vrtića Maslačak iz Pakraca jučer je zajedno s roditeljima do vrha napunilo kino dvoranu Hrvatskog doma dr. Franjo Tuđman i uživalo u predstavi „Čekajući svetog Nikolu“ zagrebačke kazališne skupine Scena Paravan.

Predstava je bila pun pogodak, svjedoči tome i  buran aplauz zadivljene dječice. Možda je razlog zadovoljstvu najmlađih i podatak da je glavnu ženska ulogu igrala upravo odgojiteljica po struci koja je znala kako doprijeti do srca najmlađe publike. Nakon predstave, s pozornice je sišao osobno sveti Nikola koji je svakog mališana darivao i odvojio sekundu ili dvije za zagrljaj ili fotografiju.

„Bilo je prekrasno, ovaj uspješan projekt smo odradili zajednički u suradnji djelatnika našeg vrtića i roditelja. Po prvi puta je sv. Nikola darovao i najmlađe naše polaznike, one iz jaslica, koji su došli u pratnji roditelja. Želja nam je bila da djeca u povodu svog dana dožive ozračje kazališta“, rekla nam je Višnja Klobučar, ravnateljica vrtića i inicijator ovog hvalevrijednog događaja.