Toni Mandušić i Grgur Špančić, Pakračanima već dobro poznati mladi lokalni bend "Dos Guitarras", jučer su nastupili u finalu akcije "Glazbom reci stop maltretiranju" kao prošlogodišnji pobjednici  u organizaciji Antene Zagreb koje je održano u Vintage Industrial baru u Zagrebu.  Dečki na pozornici ovaj put nisu bili sami, već su imali prilike zasvirati i zapjevati uz velikog Olivera Dragojevića.

Iako naši dečki ove godine nisu sudjelovali u natjecanju, bili su podrška daruvarskim gimnazijalcima koji su nastupali u finalu predstavljajući školu za koju su i naši Pakračani prošle godine osvojili glazbene instrumente.

U ovogodišnjoj akciji "Glazbom reci stop maltretiranju" pobijedili su učenici Ekonomske škole iz Velike Gorice, a uz Daruvarčane, nastupili su i učenici zagrebačke XV. gimnazije (MIOC) te Srednje škole Pregrada.

Ovo je našim mladim glazbenicima zasigurno velika motivacija za daljnje bavljenje glazbom, ali i poticaj drugim mladim Pakračanima koji vole glazbu i sviraju i slobodno vrijeme da pokažu svoja glazbena umijeća.