Brojni sugrađani dobre volje i velikog srca okupili su se sinoć u Hrvatskom domu „Dr. Franjo Tuđman“, na humanitarnom koncertu na kojem je prikupljana pomoć Danijela Vidovića Livadu, 24-godišnjaka koji je obolio od zloćudne bolesti.

Kako bi mu olakšali borbu s bolešću i pomogli njemu i njegovoj obitelji, njegovi prijatelji i  susjedi zajedno sa Udrugom mladih Mali most pokrenuli su humanitarnu akciju i organizirali koncert, a sav prikupljen novac bit će uručen Danijelovoj obitelji.

2

„Jako nam znači potpora u ovim teškim trenucima, što su prijatelji i sugrađani uz našeg Danijela“, rekla je sinoć Tatjana Vidović, Danijelova sestra koja se od srca zahvalila sugrađanima na velikom odazivu i suosjećanju.

Veliko srce pokazali su i glazbenici, članovi benda El Constido i tamburaškog sastava Posegana, kao i naš mladi lokalni bend Dos Guitarras, koji su se dobrovoljno odazvali i pjesmom doprinijeli istovremeno dirljivoj i veseloj atmosferi.

tam

el

dos

Mnogi građani odrekli su se svojih honorara i slobodnog vremena za organizaciju ovog događanja, a ovoj hvalevrijednoj akciji odazvali su se i članovi airsoft ekipe AT 53  koji su tijekom jučerašnjeg popodneva građanima demonstrirali ovaj sport na postavljenom poligonu ispred Hrvatskog doma i tako prikupljali donacije za Danijela.

at-53

Za sve vas koji niste bili u mogućnosti prisustvovati sinoćnjem koncertu, a želite financijski pomoći Danijelu, svoju donaciju možete uplatiti na račun: HR0623400093214373802 (Danijel Vidović, Pakrac).

dsc_7714

 

 

dsc_7694

dsc_7704