Udruga mladih Mali most i KPD "Sloga", inicijativom susjeda i prijatelja, organiziraju "Koncert potpore" za našeg mladog sugrađanina Danijela Vidovića (Livadu) koji se bori sa zloćudnom bolesti. Ovoj hvalevrijednoj akciji dobrovoljno su se odazvali i članovi glazbenih sastava El Constido i Posegana koji će održati koncert u Hrvatskom domu dr. Franjo Tuđman 4. studenog (petak) s početkom u 20 sati.

Cijena ulaznice je 20 kuna, a sva sredstva prikupljena prodajom ulaznica su namijenjena Danijelu i njegovom liječenju.

"Cilj koncerta je pružiti moralnu podršku Danijelu te mu pomoći u liječenju zloćudne bolesti stoga i ovim putem  molimo sugrađane da se odazovu na koncert i tom simboličnom gestom pokažu Danijelu kako nije usamljen u najvažnijoj borbi njegova života", rekao je Sven Zerdin, predsjednik Udruge mladih Mali most.

Građani ulaznice mogu nabaviti u caffe barovima Ruža, Conversano, Garden, Whiskey Barrel Pub, Jet Set i Cinema Caffe te na dan koncerta u Hrvatskom domu "Dr. Franjo Tuđman".

U sklopu ove akcije prije koncerta članovi airsoft ekipe AT 53 Petrinja će zainteresiranim građanima od 15 do 19 sati demonstrirati ovaj sport i pružiti mogućnost da se okušaju u gađanju meta s njihovim arsenalom na poligonu koji će biti postavljen ispred Hrvatskog doma te na taj način također prikupljati donacije za Danijela.