banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Gotovo tristo djelatnika zagrebačke Plive, najveće farmaceutske kompanije u Hrvatskoj i jedne od vodećih u Jugoistočnoj Europi, boravi danas u Pakracu na svojevrsnom team buildingu kojeg svake godine provode na drugoj destinaciji.

"Jednom godišnje, mi iz TAPI odjela koji se bavi aktivnom supstancom lijeka,  odabiremo različitu destinaciju za hodanje, najviše zbog zdravlja jer uglavnom radimo „sjedilačke“ poslove i izbor je ovoga puta pao na Pakrac. Na internetu smo preko Turističke agencije Omanovac doznali za ovu primamljivu destinaciju, pregledali fotografije i odlučili se za ovu atraktivnu pakračku lokaciju koju ćemo danas upoznati kroz malo dužu šetnju. Vodilja pri odabiru bio je kapacitet domaćina jer nas ipak ima gotovo tri stotine, pa sve to treba negdje i smjestiti", rekla nam je Damira Vidović Hrkić, jedna od zaposlenica Plivinog TAPI odjela.

Pakračke goste sa znamenitostima grada i njegovim sadržajima upoznat će Gabriela Sabo Seleši iz TZ Pakrac, a nakon toga zagrebački će gosti otpješačiti na konačnu destinaciju na planinarskom domu Omanovac gdje će ih domaćini iz "Zelenog vrha" koji upravljaju ovom planinarsko- turističkom lokacijom nesumnjivo kvalitetno ugostiti.

20161007_094608_hdr

 

 

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić