Na požeškom Trg sv. Trojstva u bogatoj ponudi izlagača iz cijele županije, na Agro Touru Slavonija - sajmu poljoprivrede i turizma održanom  24. rujna, među promotivnim štandovima Turističkih zajednica i ostalih izlagača mogla se razgledati i ponuda Pakraca prezentirana preko štanda Turističke zajednice Grada Pakraca.

U organizaciji Poljoprivredne TV, bogata je manifestacija privukla brojne izlagače tradicionalnih, ali i egzotičnih poljoprivrednih proizvoda i kultura iz cijele Slavonije, a osim što je bila izložbeno – prodajnog karaktera imala je i svoj prezentacijski dio gdje je naglasak bio na predstavljanju razvoja ruralnog turizma u kojem su se pronašle TZ i OPG sa šireg područja županije.

"Kroz promotivne materijale predstavljen je turistički potencijal Pakraca. Sajam smo iskoristili za isticanje smještajnih kapaciteta, izletišta i ostale turističke ponude koja bi mogla zainteresirati potencijalnog gosta, ali smo iskoristili priliku i zainteresiranima promovirali nadolazeći 8. Slavonski banovac koji će biti održan 15. listopada u našem gradu“ rekla nam je Gabriela Sabo Seleši, voditeljica ureda TZ Pakrac.

14455878_1253159234734515_2144774579_o