Lipik 1925 osvojio Kutjevo, Badljevčanima domaći bod, a Dobrovcu niti toliko. Slavonija slavila na premijeri u Prekopakri, a Croatia iz Donje Obriježi pobijedila na teškom gostovanju u Čaglinu. Bilanca je to proteklog vikenda odigranih susreta naših predstavnika u tri županijske nogometne lige.

1. ŽNL - Lipičani su se u kratkom vremenu uspjeli oporaviti od šokantnog poraza u prvom kolu kada su teško stradali u Gradcu i u odličnoj su predstavi savladali Kutjevo u gostima 2:1 pogocima Briševca i Osmanovića.

2. ŽNL - Drugoligaši su odigrali 2. kolo. Badljevčani nakon premijerne pobjede u Rajsavcu nisu uspjeli ponoviti sjajnu igru i osvojene bodove potvrditi domaćom pobjedom. Sulkovci iz Badljevine odlaze neporaženi, rezultat je bio 2:2, a bod Dinamu osigurao je dvostruki strijelac Ježabek.

Nogometaši Dobrovca nisu uspjeli iskoristiti povoljan raspored prvenstva koji im je odredio dva uvodna domaćinstva. Nakon prošlotjednog poraza od Omladinca iz Čaglina, tri boda iz Dobrovca odnosi i momčad Dinama iz Rajsavca. Unatoč prividnoj inicijativi igrača trenera Gurdona, slično kao i protiv Čaglina, Dobrovčani na kraju gube 1:2, a sve što vrijedi istaknuti iz ove utakmice je sjajan pogodak domaćeg igrača Šulca, koji se na nesreću domaćina na kraju utakmice ispostavio kao bezvrijedan.

Suprotno Dobrovcu, Croatia iz Donje Obriježi je prvenstvo otvorila s dva gostovanja. Ono prvo u Drenovcu nije završilo dobro, ali Obriježani su sve naplatili u 2. kolu kada se s uvijek neugodnog gostovanja u Čaglinu vraćaju s punim plijenom. Croatia je slavila 1:0,a pogodak vrijedan tri boda postigao je Jozipović.

3. ŽNL - U trećeligaškom društvu Slavonija iz Prekopakre upisala je tri boda na domaćem terenu pobjedom protivi Ovčara 3:2. Bio je to Prekopakranima prvi prvenstveni susret obzirom da su prvo kolo bili slobodni, a pogotke su postigli Ilinović, Hofman i Popović.