banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Od 1. rujna na snagu će stupiti Odluka o korištenju osobnih vozila u vlasništvu Grada Pakraca objavljena 30. kolovoza na službenim stranicama Grada Pakraca. Odlukom su propisani i novi uvjeti korištenja vozila koja su do sada uvelike pomogla radu raznih sportskih, kulturnih udruga, ali i gradskih ustanova, trgovačkih društava i ostalih pravnih osoba sa sjedištem na području Grada Pakraca.

Na raspolaganju će, uz dosadašnji VW transporter ili popularni „gradski kombi“,  na raspolaganju biti i Dacia Logan te nedavno pridošli kombi Ford Transit. Novost je naplata. Uz dosadašnje rentanje gradskog vozila koje je podrazumijevalo vraćanje u prvobitnom stanju s vrhom punim rezervoarom, od sada će uz sve to jednokratni najam vozila koštati dodatnih 100 kuna.

„Odlučili smo se za simboličnu naplatu od 100 kuna jednokratno i sva zarađena sredstva ići će za redovno održavanje i registraciju vozila. Dosadašnja praksa je pokazala da potreba za gradskim vozilima postoji i rijetki su dani, naročito vikendi, kada gradski kombi nije bio u pogonu. To sve košta, jer vozila koja posuđujemo moraju biti tehnički ispravna i besprijekorna. S korisnicima u dosadašnjem radu nismo imali većih problema, iako se znalo dogoditi da se ne tenkira ili da se vrati neuredno vozilo. Uvjeti za dobiti gradsko vozilo ostaju kao i do sada uz obavezu najave 7 dana ranije, a od 1. siječnja 2017. VW transporter odlazi na upravljanje Sportskoj zajednici Grada Pakraca pa će oni dalje raspoređivati vozilo svojim korisnicima“, rekao nam je Almir Delihodžić, voditelj Vlastitog pogona Grada Pakraca.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić