Od danas se na službenim stranicama Grada Pakraca može pronaći upitnik namijenjen ustanovama, malim i velikim poduzećima, obrtima, udrugama i OPG-ima koji ima za cilj utvrditi deficitarna zanimanja na našem području.

Grad Pakrac provodi postupak istraživanja tržišta rada radi utvrđivanja deficitarnih zanimanja u akademskoj godini 2016/2017. na temelju odredbi članka 2. Odluke o stipendiranju  studenata Grada Pakraca. Cilj ovog istraživanja je prikupljanje i analiza podataka u svrhu donošenja odluke gradonačelnika o deficitarnom zanimanju radi stipendiranja studenata sredstvima Proračuna Grada Pakraca. Istraživanjem ističemo važnost međusobne suradnje kojom želimo potaknuti poslodavce na strateško planiranje i podržavanje općeg interesa radi čega u njega uključujemo javnost na lokalnoj razini – poslodavce različitih profila; ustanove, mala i velika poduzeća, obrte, udruge, OPG-e.

Stipendiranjem studenata Grad Pakrac olakšava školovanje studentima i financijski pomaže obitelji te utječe na stanje svijesti građana i gospodarski napredak.

Istraživanje se provodi jednokratno, jednom godišnje i primarno, a usmjereno je ka pravnim i fizičkim osobama na području grada Pakraca i mjestima koja su od Pakraca udaljena najviše 50 kilometara. Metoda ispitivanja je osobna a očekujemo da odgovorna osoba gospodarskog subjekta ispuni priloženi obrazac upitnika te ga potpisanog i s pečatom dostavi poštom ili osobno do 05. rujna 2016. godine na adresu:

Grad Pakrac, Trg bana J. Jelačića 18, 34550 Pakrac (ured 128)

odnosno e-mailom (kao privitak s potpisom i pečatom u PDF formatu): Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Preuzmite UPITNIK