Ivica Nožarić će i dalje biti predsjednik Športskog ribolovnog društva „Pakrac“ odlučili su njegovi članovi na izbornoj skupštini što je jučer održana u vijećnici kurije Janković. Također nema promjene niti u ostalim pojedinačnim dužnostima pa će potpredsjednik i dalje biti Željko Čavlović, tajnik Tihomir Vuković i blagajnik Mladen Tessari.

Članovi ŠRD „Pakrac“ lani su se natjecali u županijskoj ligi gdje su nakon šest prvenstvenih turnira u konkurenciji šest klubova osvojili prvo mjesto pri čemu je Darko Sedlar bio najuspješniji pojedinac lige, a mladi David Čatak najbolji kadet što mu je omogućilo nastup na državnom natjecanju.

Pored toga sudjelovali su i na drugim turnirima, a i sami organizirali Kup „Bljesak“ i održali školu za mlade ribolovce te organizirali polaganje ribičkih ispita. Osim natjecanja održali su više radnih akcija na održavanju jezera Pakurnovac i Raminac koje su poribili s ribom u vrijednosti od 16.000 kuna.

Za sve aktivnosti, 94 člana društva razvrstani kao seniori, juniori, kadeti, žene i invalidi, potrošili  su oko 40.000 kuna, od čega su 10.000 dobili iz Sportske zajednice, a 2.000 izravno od Grada Pakraca.

U sličnom radnom i financijskom intenzitetu planiraju rad i u 2020. godini, a svi članovi pozvani su na radne akcije koje će se na jezerima održavati sve tri preostale nedjelje u veljači, kao i prve u ožujku.