Udruga invalida rada Pakrac-Lipik i ove godine je organizator 8. susreta osoba s invaliditetom na kojim danas sudjeluje devedesetak članova i predstavnika prijateljskih udruga iz Daruvara, Donje Stubice, Križevaca, Kutine, Zagreba, Županje, Požege, a po prvi puta ugostili su i članove udruge invalida Metlika iz Slovenije.

U pakračkoj gradskoj vijećnici, uz predsjednicu pakračko-lipičke udruge Zdenku Lulić, goste i natjecatelje pozdravili su Tomislav Petrač, pročelnik Grada Pakraca, Gordana Horvat, voditeljica Odsjeka za  financije, gospodarstvo i  društvene djelatnosti Grada Lipika, te Vesna Vlašić, pročelnica Odjela za društvene djelatnosti Požeško-slavonske županije, te svima poželjeli ugodan boravak i druženje, dobru zabavu i uspješno natjecanje istaknuvši kako je važno razvijati udruge kao neizostavan dio civilnog društva.

U veselom raspoloženju, gosti i domaćini u dvorištu kurije Janković natječu se u pikadu, nabaci krug, belotu i visećoj kuglani, a kasnije tijekom podneva planiraju obići znamenitosti grada Pakraca.

Druženje će nastaviti uz ručak, glazbu i ples kada će podijeliti pehare i priznanja najboljim ekipama.

dsc_6711

dsc_6707

dsc_6703

dsc_6706

dsc_6700