banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Devet ekipa s pakračkog i lipičkog područja, te jedna iz Kutine, sudjelovat će na 20. malonogometnom turniru koji večeras u sklopu Pakračkog ljeta, a u organizaciji Udruge Mali most započinje na igralištu kraj bivše gimnazije.

Nakon sinoćnjeg ždrijeba poznato je da će se u skupini A natjecati  lanjski pobjednik ekipa Stragatrans (na fotografiji), te ekipe Mali most/CB Ruža, Brođani, Hajduk 2  i Desetka. U skupini  B su ekipe: Šuma Šugić, Bistro Bond/Drvo-Promet, CB Time i Slučajni prolaznici.

Nagradni fond je identičan lanjskom i organizator će uz pehare ekipa nagraditi najbolje ekipe s 12, 4 i jednom tisućom kuna, kao i peharima najbolje pojedince.

Prvi dio po skupinama igra se večeras, sutra te u ponedjeljak i utorak. Ne bude li neplaniranih teškoća  za četvrtak i petak Mali most je predvidio razigravanje unutar skupine drugog kruga u kojem će s nastupiti drugoplasirane i trećeplasirane ekipe iz skupina prvog dijela turnira, a dvije najbolje će se idućeg vikenda pridružiti pobjednicima kvalifikacijskih skupina u razigravanju za poredak od prvog do četvrtog mjesta.

Program će svake večeri trajati od 19,30 do 22,30 sati osim sutra kada će zbog utakmice hrvatske nogometne reprezentacije početi pola sata ranije i završiti do početak utakmice koju će posjetitelji na „Partizanu“ moći pratiti na videozidu.

Za prvi krug ulaznica, koja je ujedeno i tombola, je besplatna, a u nastavku turnira će se naplaćivati po cijeni od 10 kuna.

Raspored za petak:
19,30 sati: Bistro bond/Drvo-Promet - CB Time
20,10 sati: Hajduk 2 - Stragatrans
20,50 sati: Bistro Bond/Drvo-Promet - Slučajni prolaznici
21,30 sati: Stragatrans - Mali most/CB Ruža

Raspored za subotu:
19,00 sati: Brođani - Desetka
19,40 sati: Bistro Bond/Drvo-Promet - Šuma Šugić
20,20 sati: Mali most/CB Ruža - Brođani
21,00 sati: Gledanje utakmice Hrvatska – Portugal

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić