Patrik Amić, član Streličarskog kluba „Kuna“,  na jučerašnjem prvenstvu Hrvatske za djecu do 14 godina održanom na nogometnom stadionu Krimeja u Rijeci u konkurenciji 70-ak mladih streličara, odličnim nastupom osvojio je titulu državnog prvaka u stilu goli luk.

FB_IMG_1466409410776

Uz njega su nastupili i klupski kolege Alojzije Majstorović i Mateo Jurgec osvojivši odlično 4. odnosno 5. mjesto u disciplini goli luk. Njih trojica ekipno su također osvojili 1. mjesto i postavili novi državni rekord napravivši  1517 krugova za razliku od prijašnjeg rekorda koji je iznosio 1226 krugova.

"Ponosni smo kao klub na naš dečke, posebno i zbog jake bure koja je taj dan zadavala poprilične muke streličarima. Uspjeli su savladati vjetar što je velika stvar jer je i odraslima vrlo teško pucati u takvim uvjetima. Da su naši mali streličari ozbiljni i predani u svom radu, govori činjenica kako su uz redovite treninge, a posebno u zadnja dva tjedna priprema za ovo prvenstvo, uložili mnogo truda, strpljenja i vremena“, rekao nam je Dario Marošević, član SK „Kuna“ i jedan od trenera te dodao kako našim malim streličarima predstoji još nekoliko turnira pred ljetnu stanku.