Ekipa CB Target iz Daruvara pobjednik je 2. humanitarnog malonogometnog turnira  koji je drugu godinu za redom održan na „Partizanu“ u organizaciji Društva prijatelja Hajduka Pakrac – Lipik. Oni su u finalnom dvoboju minimalnim rezultatom 1:0 bili bolji od pakračke ekipe Šume Šugić sastavljene većinom od nogometaša pakračkog Hajduka.

U utakmici za treće mjesto Dinamo iz Badljevine pokazao je više od ekipe Malog mosta i zasluženo slavio s 4:1. Sve utakmice odlično je odradio sudački par Galko – Knok.

20160607_210237_HDR

„Na kraju ovog dvodnevnog turnira još bi se jednom zahvalio svim sponzorima, ali i ekipama na odazivu. Hvala Gradu Pakracu kao i TZ Grada Pakraca koji su nam pomogli u organizaciji. Novčana sredstva koja smo kroz ova dva dana sakupili raspodijelit ćemo potrebitima, a to su ove godine dvije obitelji s područja Pakraca do kojih smo došli na preporuku Centra za socijalnu skrb Grada Pakraca. Koristim ovu priliku da vas sve ovdje prisutne i dogodine pozovem, da se ponovo sastanemo istim povodom na istom mjestu“, rekao je Matija Brinjak predsjednik udruge DPH Pakrac – Lipik.

Ako ga poslušaju, a nema sumnje da hoće, dogodine bi se u Pakracu moglo okupiti i više od ovogodišnjih 13 ekipa što je, priznat ćemo, u današnje vrijeme za jednog organizatora malonogometnog turnira ovakvog karaktera, doista respektabilna brojka.

Hvale vrijedna akcija kojom je ljudska strana ovih žestokih navijača, po drugi put mobilizirala Pakrac. Novcem od ulaznica sakupilo se nešto novca, sad više ili manje, u suštini i nije najbitnija stvar. Važna je namjera ove nekolicine navijača „majstora s mora“ kojom su iznova pokazali da se u sportskim priredbama u njihovoj organizaciji uvijek pronađe mjesta za solidarnost.

2