banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Pakrac i Biciklistički klub „Titan“ bit će 12. lipnja domaćini i organizatori biciklističke utrke u enduro disciplini. Riječ je o utrci koja se vozi na kraćim stazama na vrijeme.

slika2

U Pakracu su pripremljene tri staze različite dužine, od tisuću do 1700 metara pri čemu je start  na Kalvariji, iznad Tri križa, a cilj pred zgradom suda, samo su trase između različite pri čemu se, koliko je to moguće, izbjegava asfaltirana cesta. Svaki natjecatelj po sve tri staze vozi ukupno pet puta s tim da se negativni bodovi mogu zaraditi  i u povratku od  cilja do starta, a na natjecatelju je da izabere hoće li gurati bicikli ili se voziti.

"Titani" očekuju da će u Pakrac doći više od stotinu natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije i BiH, a od domaćih biciklista za sada sigurno će se  natjecati Goran Arbanas i Jure Rosić. Start prve vožnje je u 10 sati, a natjecanje će kontinuirano trajati do 16 sati.

Posljednjih godina u ovom ekspanzionističkom sportu "Titani" su organizirali natjecanje u biciklističkim disciplinama down - hillu, cross - country, brdskom maratonu, te nedavno u brevetu.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić