banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Pakrački Hajduk i dogodine će igrati u Međužupanijskoj ligi Slavonije i Baranje. Opstanak je osiguran jučer u posljednjem kolu pobjedom na domaćem terenu protiv osječkog kluba Vodovod-Grafičar sa 6:1.

Hajdukovi igrači odlučno su započeli odlučujuću utakmicu za opstanak u 4. HNL i već u 2. minuti poveli zgoditkom Valentina Jiraseka koji je jučer imao svoj dan, te se do poluvremena u strijelce upisao na različite načine udarcima glavom ili solo-akcijom  još tri puta: u 16., 30. i 41. minuti. Odlučnu Hajdukovu igru u tom dijelu utakmice dodatno je poentirao Šimun Krenek zgoditkom u 14. minuti pa je Hajduk do poluvremena riješio pitanje 3 boda i opstanka u ligi visokim vodstvom od 5:0.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U drugom poluvremenu, bez rezultatske nervoze obje ekipe su igrale znatno opuštenije promašivši niz prigoda za zgoditak iskoristivši tek po jednu sa svake strane. Strijelac za Hajduk je bio u 62. minuti Ivan Kaurin pa je  konačni rezultat na kraju bio visokih 6:1 za Hajduk.

Ovom pobjedom Hajduk je na kraju u konkurenciji 16 ekipa zauzeo 12. mjesto koje mu, bez obzira na rasplet u višim i nižim ligama jamči da će i dogodine se natjecati kao četveroligaš na području cijele Slavonije i Baranje.

SASTAV HAJDUKA: R. Zanetti, Krenek, Baškiera, K. Šugić (od 60. Spajić), B. Prohaska (od 46. I. Kaurin),  A. Zanetti, Komljenović, Kovačić (od 78. Relota), Jirasek (od 56. Bosnar), Giacometti (od 81. Gelešić), Stokić. Trener: Viktor Trbara

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić