banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Nogometaši Lipika 1925 i matematički su osigiurali naslov prvaka 2. ŽNL i sljedeće će godine igrati u višem nogometnom razredu. Ove nedjelje nisu odigrali šampionski, poraženi su u Čaglinu od Omladinca 2:0, zbog teške povrede izgubili su mladog Filipa Kligla i doživjeli poprilično neugodnosti kod temperamentnih domaćina. Već viđeno, već doživljeno.
Drugi naš predstavnik u 2. ŽNL Dobrovac pobijedio je s 4:1 Hrvatski Dragovoljac iz Brodskog Drenovca i nakon kiksa drugoplasiranih Sulkovaca stvorio si situaciju da u posljednja dva kola napadne drugu poziciju. Croatia je u Donjoj Obriježi pobijedila Dinamo iz Rajsavca 5:0 uz tri pogotka raspoloženog Josipa Jozipovića.

U trećoj ŽNL Dinamo iz Badljevine zadržao je vodeću poziciju u ukupnom poretku nakon pobjede u Ovčarama od 2:1. Pobjeda Badljevčana odlična je najava za sljedeći vikend kad u Badljevinu stiže drugoplasirani Parasan iz Golobrdac a. Prilika je to domaćinu da u direktnom okršaju na zelenom terenu dokaže da je bolji i da zasluženo odlazi u viši stupanj natjecanja.

U Poljani je odigran lokalni derbi u kojem je domaćin ugostio momčad Slavonije iz Prekopakre. U zanimljivoj utakmici domaćini su vodili 2:1 no odličnu formu Prekopakrani su potvrdili preokretom i uz propušteni jedanaesterac, slavili  s konačnih 4:2.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić