Rukometaši LiPe pobijedili su kao domaćini momčad Valpovke 29:26 i osvojili treće mjesto koje im garantira plasman u viši razred natjecanja. Od utakmice vrijedi zabilježiti tek činjenicu da su obje ekipe nastupile oslabljene, desetkovane ozljedama i izostancima i da je odličnom igrom povratnika Lucića koji je postigao osam golova te Hlapovića i Gambergera koji su ga pratili sa po pet zgoditaka, utakmica prelomljena u posljednjoj četvrtini što je omogućilo kadetima Voniću, Majoru i Sadileku  da okuse pokoji seniorski minut.

DSC_8163Prvenstvo je završeno, LiPa je treća, a znači li to i automatski viši razred natjecanja koji im garantira ostvareni plasmana, upitali smo Deana Nagya: „S tim trećim mjestom vjerojatno smo ostvarili plasman u 2. HRL, a da li ćemo tamo igrati ovisi u prvom planu o igračkom kadru, logistici kluba kao i podršci gradova. Zahvalio bih se svojim mladićima koji su ludom, fanatičnom voljom izgurali drugi dio prvenstva. Nikoga ne želim izdvojiti jer svi su zaslužili veliko hvala, ipak, posebno hvala zaslužuje povratnik Lucić. U trenutku kada smo ostali bez brojnih standardnih igrača, odlučio se ponovno aktivirati nakon trogodišnje stanke, kako bi ostvarili ovaj veliki uspjeh.“

LiPa je nastupila u sastavu: Papušek,  Hlapović 5, Hihlik 5, Pejić 1, Gamberger 5, Sadilek, Ružička 2, Vonić, Major, Krucki 3, Lucić 8 i Andričević.