banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Hajduk nije uspio osvojiti bodove u Jelisavcu u utakmici 24. kola MŽNL Slavonije i Baranje, bolji je bio domaći Vihor, minimalno 1:0 zgoditkom postignutim u 83. minuti susreta. Hajduk je krenuo bolje, prvih desetak minuta imao je priliku materijalizirati bolju igru, no Kaurin i Jirasek nisu bili precizni. Nakon toga utakmica je bila izjednačena, sve do spomenutog 83. minuta kad domaćini postižu pogodak vrijedan tri boda. Uz gubitak bodova, glavobolju treneru Trbari zadaje i nova povreda, ovaj put stradao je K. Šugić, jedan od rijetkih igrača koji pokrivaju lijevu stranu, a posebno velik hendikep je treći žuti karton Giacomettija koji će tako propustiti srijedu kada u Pakracu u 16,30 sati gostuje Metalac iz Osijeka u  zaostaloj utakmici s početka proljetne sezone.

Nedjeljno sportsko popodne bilo je rezervirano i za nastavak natjecanja u 2. i 3. ŽNL gdje su naši predstavnici Croatia iz Donje Obriježi i Dobrovac upisali poraze dok se Lipik 1925 na čelu tablice ovotjednom pobjedom odvojio na 7 bodova prednosti.

Krenimo redom, najprije je Lipik u subotu kao domaćin pobijedio Kamen iz Vetova 3:2,  pogocima Briševca, Andričića i Garače pa se tim bodovima i današnjim porazom Sulkovaca, prvog pratitelja na prvenstvenoj ljestvici, odvojio na 7 bodova prednosti koji bi obzirom na formu i kvalitetu Lipičana trebali biti dovoljni za osvajanje prvenstva i plasman u viši natjecateljski razred. Dobrovac, koji se ovog proljeća također dobro drži, nije uspio na gostovanju u Staroj Lipi ozbiljnije nauditi domaćinu, poraženi su 2:0.

Kod trećeligaša vodeći Dinamo iz Badljevine lako se obračunao s Jovačom iz Marinog Sela, bilo je glatkih 3:0, dvostruki strijelac za Badljevčane bio je Bališ dok je mrežu jednom zatresao Halupecki. Slavonija je u Prekopakri odigrala bez pobjednika s drugoplasiranim Parasanom iz Golobrdaca, bilo je 1:1 pogodak za Slavoniju postigao je Popović, a najzadovoljniji remijem bili su Badljevčani koji su  na vrhu tablice Parasanu pobjegli na šest bodova viška.

 

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić