banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Leon Krajačić upisao je i drugu pobjedu u karijeri. U drugoj rundi polugom na nozi primorao je protivnika na predaju. Iz Vinkovaca nam se javio Gordan Krajačić, Leonov otac: “Pobjeda Leona polugom na nozi sredinom druge runde. Borba je bila teška i neizvjesna, a protivnik dosta jak. Leon je briljantno iz vrlo teške pozicije uspio izvući polugu na protivnikovoj nozi tzv. polugu na koljenu.”
Bravo za Leona!
Podsjećamo, Leon je danas u 19,30 u sportskoj dvorani A.G. Matoša u Vinkovcima u sklopu borilačke večeri NFC CONTEST 6 imao svoju drugu borbu u MMA karijeri. Ovaj 17 - godišnji borac iz Pakraca svoje sportsko ime u svijetu borbi gradi u kategoriji do 77 kilograma. Leon je svim ljubiteljima borilačkih vještina u Pakracu poznat kao instruktor u Crobran klubu koji je pokrenuo njegov otac Gordan, čovjek s imenom i prezimenom u ovoj borilačkoj vještini.
Prvi službeni meč Leon je dobio na turniru u Zagrebu prekidom u prvoj rundi. Danas je to ponovio rundu kasnije, a meč mu je predao domaći borac Kristijan Čuljak.
banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić