banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Rukometaši LiPe vraćaju se s derbija 3. HRL u Starom Petrovom selu s punim plijenom. Bolji su bili od Slavije, izravnog konkurenta za sam vrh prvenstvene ljestvice, rezultatom 28:25.

Pakračani utakmicu otvaraju izenađujuće dobro, uvjerljivim vodstvom od 6:0 što budi domaćina koji nakon prvotnog šoka pojačava obranu i relativno brzo vraća rezultat u ravnotežu. Do poluvremena je tako i ostalo, a drugi dio utakmice Pakračani su ponovo uvjerljivi i ostvaruju seriju koja ih odmiče na četiri gola razlike. Da sve ne bi bilo idealno, stigle su ozljede Zerdina i Bartoluzzija, pa LiPu u kritičnim trenucima utakmice u igri drži izvanredni golman Savi, koji u kratkom periodu sakuplja desetak obrana i domaće napadače dovodi na rub očaja. Slavija prijeti, stižu do -2, no više od toga, protiv odličnog protivnika, nisu uspjeli ostvariti. Utakmicu rješava Andričević kontrom u posljednjim sekundama utakmice.

Za LiPu su u ovom susretu nastupili: Papušek, Savi, Hihlik 2, Gamberger 3, Bartoluzzi 3, Ružička 4, Pejić 5, Andričević 1, Hlapović 9 i Zerdin 1.

 

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić