banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Sportsko popodne ove srijede bilo je rezervirano za rukomet. Povodom proslave Dana Grada Pakraca u gradskoj sportskoj dvorani gostovao je kutinski premijerligaš RK Moslavina.
Prije same utakmice, svečanu ceremoniju prigodnog darivanja otvorio je Antun Tinča Brkljačić, rukometna legenda našeg grada, koji je rukomet igrao od samih početaka ovog sporta u Pakracu, tamo još 50-ih godina, dok se igralo na "šljaci" kod stare Gimnazije. Brkljačić je replikama banovca darivao Dragu Moslavca, trenera mlađih uzrasta kutinskog rukometnog kluba, dok je gradonačelnica Anamarija Blažević razmijenila poklone sa sportskim direktorom kluba Borisom Gutrungom i mladim igračem Moslavine, našim Pakračancem - Karlom Kliglom.
Sama utakmica nije bila neizvjesna, razlika u kvaliteti se brzo odrazila na rezultatu koji je do poluvremena pokazivao 14 pogodaka viška za Kutinjane, uz efikasnu predstavu motiviranog Kligla koji je do kraja utakmice, odličnu igru začinio s 10 postignutih pogodaka.
Rukometaši LiPe su u drugom dijelu odigrali malo čvršće, proradio je i napad, dok su Moslavci malo smanjili gas i ritmom "gol za gol" došli do uvjerljive pobjede 42:25. Kod domaćih rukometaša ističemo najraspoloženijeg Roberta Ružičku s 9 postignutih golova, dok je odličan bio i Daniel Hlapović s pet pogodaka u mreži Moslavine.
banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić