sahovski klub pakrac lipik naslovna

Proteklog vikenda odigrano je pretposljednje kolo 3. i 4. HŠL istok, a obje ekipe našeg lokalnog šahovskog kluba Pakrac-Lipik su upisali remi.

3.C HŠL ISTOK

PAKRAC-LIPIK 1 - RUŠČICA 3 : 3

Jedinu pobjedu za Pakrac-Lipik 1 u ovom susretu je priskrbio Jasminko Vranješ, Marinko Samardžić je poražen, dok su Nenad Kuzmanović, Alojz Macarol, Stevo Rađenović i Zlatko Ivanić Šljivo upisali remije.

Kolo prije kraja prvenstva nalaze se na 4. mjestu na tablici u konkurenciji 10 ekipa, a u posljednjem 9. kolu će snage odmjeriti na gostovanju u Velikoj s Lapjakom.

4.C HŠL ISTOK

ĐURO ĐAKOVIĆ 3 - PAKRAC-LIPIK II 3:3

Pakrac-Lipik 2 je remizirao u 8. kolu na gostovanju u Slavonskom Brodu, a protiv treće ekipe Đure Đakovića pobjede su upisali Tomislav Frajfogel i Marino Martinelli, Adrijan Lucić i Srećko Popović su odigrali remije, a poraze su potpisali Mislav Balešić i Jakov Švajghart.

Ujedno im je to bio i posljednji nastup u sezoni budući da se natječu u konkurenciji 9 klubova, ostalima slijedi posljednje kolo u kojemu je naša ekipa slobodna. Trenutno drže pretposljednje mjesto na tablici te postoje tanke teoretske šanse posljednjem Đuri Đakoviću 3 koji bi ih eventualnim pozitivnim ishodom prestigao i poslao na samo dno tablice.