ivica sugic naslovna

Jučerašnji lokalni derbi odigran između domaćina Dinama iz Badljevine i Croatije iz Donje Obriježi u sklopu 9. kola 2. ŽNL se ispostavio kao jednosmjerna utakmica u kojoj je Dinamo pokazao nadmoć i na kraju slavio s visokih 8:1. Sjajnu utakmicu odigrao je prvi strijelac lige Ivica Šugić postigavši čak 5 pogodaka.

Do 36. minute mreže su mirovale, a tada je na scenu nastupio Ivica Šugić presjekavši dodavanje obrane gostiju te nakon slaloma kroz protivničke igrače mirno savladao do tada vrlo raspoloženog Ivu Malbašića za 1:0 vodstvo Badljevine, a tim se rezultatom otišlo i na predah.

DSC04571 Large

U nastavku je Ivica Šugić povećao vodstvo do 60. minute na 3:0, a 5 minuta nakon uslijedio je i sjajan pogodak Denisa Vukelića za 4:0 koji se lažnjakom riješio protivnika te ljevicom zakucao loptu od grede u mrežu. Od 70. minute je viđen pravi sajam golova, naime u 70. i 72. minuti su na red došli i pogotci Ive Mijića, Ivica Šugić povisio je na 7:0 u 74., a počasni pogodak za Obriježane ubilježio je Florijan Škariot pogotkom u 77. minuti. Golijadu je pogotkom u 80. minuti završio akter koji ju je i započeo i tako postavio konačnih 8:1.
Publika se zasigurno kućama mogla zaputiti zadovoljna viđenim, naročita ona naklonjena Badljevini koja je nakon derbija 6., dok Obriježani zauzimaju 8. mjesto.

FOTOGALERIJA

Podsjećamo da je Slavonija Prekopakra ovo kolo bila slobodna.

4. MŽNL SB-PŽ

OMLADINAC GORNJA VRBA - LIPIK 1925 3:2 

Lipik 1925 je proteklog vikenda upisao gostujući poraz 3:2 od Omladinca iz Gornje Vrbe, a strijelci za Lipičane bili su Kristijan Kutanjac i William - Abdel Kone.
Lipičani trenutno zauzimaju 11. mjesto u konkurenciji 14 ekipa.