pakrac viro naslovna

U jučerašnjem 1. kolu Hrvatskog kupa regije istok pakrački su rukometaši pred domaćom publikom završili svoj put na kojemu im se ispriječio prvoligaš Viro Virovitica savladavši ih rezultatom 29:44.

Znajući i prije dvoboja omjer snaga i razliku u širini sastava te kvaliteti, Pakračani su u utakmicu krenuli s pomlađenim sastavom kojemu je ova utakmica poslužila za skupljanje dragocjenog iskustva u izgradnji njihove buduće karijere. Gosti su od prvih minuta uspostavili kontrolu te stvorili 7 golova prednosti do 10. minute, a do predaha su ju uspjeli popeti na 13:23.

U nastavku su obje ekipe često rotirale igrače te se u vrlo otvorenoj utakmici, najboljoj za publiku, imalo prilike vidjeti mnoštvo pogodaka, a utakmica je završila pobjedom Virovitičana 29:44.

FOTOGALERIJA

Najviše pogodaka za Pakračane postigao je Karlo Frajfogel savladavši gostujućeg vratara 5 puta, a pogodak manje postigli su Ivan Caha, Matija Šimić i Martko Gelenčir. Nastupali su još Lovro Nagy, Ivano Karačić, Ivan Macura, Daniel Hlapović, Luka Konjević, Kristijan Paragi, Luka Brtan, Robert Mrkalj, Stjepan Karivan, Matija Hartman, Leo Smola, Bartol Knežević.

Za vikend će naši rukometaši ponovno odigrati utakmicu pred domaćom utakmicom kada će 19. listopada u 17 sati ugostiti Valopovku u 3. kolu 2. HRL istok.