nogometni vikend hajduk naslovna

4. MŽNL SB-PŽ

ORIOLIK - HAJDUK PAKRAC 6:0

Hajduk Pakrac je proteklog vikenda u 8. kolu upisao težak poraz od 6:0 na gostovanju u Orioliku. Nogometaši trenera Dubravka Ljevakovića Dude su parirali u prvom dijelu utakmice, a nakon što su primili prvi gol, cijela momčad je potonula i nije se uspjela oporaviti te naposljetku vadila loptu iz mreže u još pet navrata.

Pakračani su tako spušteni na 7. mjesto na tablici, a priliku za povratak pobjedama imat će 19. listopada u 15 sati na Gradskom stadionu Pakrac gdje će ugostiti ekipu Jakšića koja je šesta s bodom više od Hajduka.

LIPIK 1925 - PAPUK VELIKA 1:3

Lipik 1925 je doživio poraz na domaćem terenu 1:3 protiv Papuka, a strijelac za Lipičane bio je Teo Duvnjak.

S 11. mjesta iduće kolo će gostovati u Gornjoj Vrbi protiv trećeplasiranog Omladinca.

1. ŽNL 

KAPTOL - DOBROVAC 5:1

Dobrovac je također poražen u proteklom kolu, s 5:1 savladao ih je Kaptol, a jedini pogodak za goste postigao je Božidar Tutić.

U 9. kolu s osmog mjesta će odmjeriti snage na domaćem terenu sa šestoplasiranom Požegom koja im bježi 3 boda.

2. ŽNL 

PARASAN GOLOBRDCI - DINAMO BADLJEVINA 2:1

Dinamo iz Badljevine vratio se bez bodova iz Golobrdaca gdje ih je Parasan savladao 2:1, iako je Badljevina bila bolja tijekom velike većine susreta.

Strijelac za Dinamo bio je Ivo Mijić, a iduće kolo sa 7. mjesta će u derbiju ugostiti Croatiju iz Donje Obriježi koja se nalazi mjesto niže s bodom manje.

CROATIA DONJA OBRIJEŽ - SLOGA TRENKOVO 1:3

Croatia Donja Obrijež je poražena na domaćem terenu od Sloge iz Trenkova 1:3, a utješni pogodak za Obriježane postigao je Tonći Savi.

Iduće kolo slijedi im već navedeni derbi u Badljevini.

EMINOVCI - SLAVONIJA PREKOPAKRA 2:0

Slavonija Prekopakra je izgubila bitku u derbiju začelja te je porazom 2:0 na gostovanju u Eminovcima zauzela posljednje mjesto na tablici.

U nedjelju 20. listopada u 15 sati ugostit će drugoplasirani Parasan.