antonio juranovic

1. HKL sjever 

PAKRAC-PAPUK – BELINA 7:1

Pakrac-Papuk je za vikend u pakračkoj kuglani pobijedio Belinu iz Novske 7:1 te se popeo na 3. mjesto na tablici. Granicu od 600 čunjeva ponovno je probio Antonio Juranović koji je u sjajnoj formi, ovaj put za 1 čunj, a ništa lošiji nije bio ni Goran Kijuk (594), dok su Ilija Turković ml. i Zvonko Gnezda srušili identičnih 557.

U sljedećem kolu će 12. listopada gostovati kod Željezničara iz Belišća.

2. HKL istok

SLAVONSKI BANOVAC - NAŠICE 6:2

Slavonski Banovac je u 4. kolu upisao sigurnu 6:2 pobjedu protiv Našica te i dalje drži 4. mjesto na tablici. Mlađi članovi Sl. Banovca, Domagoj Tušim i Gordan Špelić su odigrali sjajnu utakmicu, Tušim je srušio 599, a Špelić 597 čunjeva, dok je treći najbolji rezultat ostvario Darko Jozipović Kvisko (560).

11. listopada Sl. Banovac će na gostovanje u Sl. Brod gdje će odmjeriti snage s ekipom PKK Halo 192.

3. HKL istok – zona Požega

ZANATLIJA SB II - SLOGA 7:1

Sloga Prekopakra je nakon pobjede u prvom kolu upisala poraz u drugom, a bolji su bili kuglači Zanatlije SB II u domaćoj kuglani u Sl. Brodu. Najviše čunjeva za Slogu srušio je Ivan Katalinić (540), slijedio ga je Ilija Turković st. sa 531 te Saša Poletto s 519.

U idućem kolu Prekopakrani će s 8. mjesta snage odmjeriti 11. listopada u 19 sati pred domaćom publikom sa Slavonijom iz Nove Gradiške.

4. HKL istok – Požega

ELEKTRA PŽ - LIPIK 1974 7:1

Lipik 1974 je nakon pobjede na otvorenju sezone poražen 7:1 u gostujućem drugom kolu od požeške Elektre. Jedini bod za lipičku ekipu donio je Matko Škondro s 555 srušenih čunjeva.

Iduće kolo odigrat će u pakračkoj kuglani 13. listopada u 17 sati protiv HVIDR-e iz Požege.

HVIDR-a - SLAVONSKI BANOVAC II 4:4

Druga ekipa Slavonskog Banovca je već u drugom kolu upisala prvi bod u svojoj debitantskoj sezoni, a 4:4 odigrali su u gostima protiv HVIDR-e te su trenutno predzadnji na tablici. Igor Šulc je postigao najbolji rezultat u ekipi Sl. Banovca s 526 srušenih čunjeva, Robert Ružička pridodao je 479 te Filip Hodak 571.

13. listopada u 10 sati će pred domaćom publikom odigrati utakmicu protiv PPK Kutjeva.

2. HKLS-Ž sjever

PAKRAC - JEDINSTVO 1:7

Pakračke kuglačice su proteklo 4. kolo odigrale utakmicu pred domaćom publikom protiv Jedinstva iz Siska koje im je nanijelo poraz od 1:7. Slavica Krizmanić je donijela jedini bod pakračkoj ekipi s 513 čunjeva, a uz nju su najraspoloženije bile Barbara Ramić kojoj nije bilo dovoljno 525 čunja za osvajanje boda, dok je Monika Šimunović srušila 483 čunja.

Nastupile su Monika Šimunović, Marina Kohajda, Slavica Krizmanić, Barbara Ramić, Sanja Turković i Ivana Marin kojoj je ovo ujedno bio i prvi nastup ikad, dok su na klupi za rezerve bile pakračka gradonačelnica Anamarija Blažević i Mirjana Škvorić. 

Po rezultatima se da iščitati kako naše kuglačice povećavaju broj srušenih čunjeva iz utakmice u utakmicu te je pitanje vremena kada će upisati i prve bodove.

Iduće kolo cure će u goste Novskoj 13. listopada.