bridz pakrac naslovna

Bridž klub Pakrac poziva sve ljubitelje društvenih igara i željne izazova da se pridruže tečaju bridža koji će započeti u Pakracu 8. listopada (utorak) u 18 sati! Ova popularna kartaška igra, koja kombinira strategiju, logiku i timsku suradnju, pruža zabavu, ali i priliku za razvijanje analitičkog razmišljanja i pamćenja, drugim riječima nazvana „mentalnim šahom“.

Tečaj će biti održan u prostorijama kluba (Bolnička ulica 29, Pakrac) 8. listopada s početkom u 18 sati. Svi sudionici trebaju donijeti samo dobar duh i volju za učenjem. Više informacija i prijave moguće su putem telefona 091/4211002 (Valentino).

Bridž se igra u parovima, a cilj je prikupiti najviše bodova putem pažljivog planiranja i koordinacije s partnerom. Ova igra je postala omiljena mnogim poznatim osobama poput Billa Gatesa i Warrena Buffetta, koji je igraju kako bi održali mentalnu oštrinu i istovremeno se i zabavili.

"Bridž u Pakracu igramo već više od 15 godina, a sada je savršena prilika da se svi zainteresirani pridruže i nauče ovu fascinantnu igru. Tečaj je otvoren za sve besplatno, bez obzira na razinu iskustva, važno je samo donijeti volju za učenjem i uživati u igri", izjavio je Valentin Senci, predstavnik kluba.