nogometni vikend hajduk naslovna 28 9

4. MŽNL SB-PŽ

ZADRUGAR - HAJDUK PAKRAC 2:4

Hajduk Pakrac je u sjajnoj formi te su proteklog vikenda u 6. kolu 4. MŽNL povezali i četvrtu pobjedu zaredom, ovoga puta nogometaši trenera Dubravka Ljevakovića Dude gostovali su kod fenjeraša lige Zadrugara iz Oprisavaca te pobijedili 2:4 uz novi hattrick bezobrazno dobrog Filipa Matijaševića Fiće koji je već u prvih 6 kola ubilježio 14 pogodaka.

Šest minuta Fići je bilo dovoljno za postizanje 2 pogotka, no domaćin je uspio poravnati rezultat na 2:2 do isteka prvog poluvremena. U nastavak je Hajduk ponovno krenuo furiozno kada je Andrej Hrabušicki ponovno doveo Zelene u vodstvo pogotkom u 47. minuti da bi posao dovršio Matijašević svojim trećim pogotkom u 50. minuti postavivši konačnih 2:4.

Pakračani drže 2. mjesto na tablici s istim brojem bodova kao i lider Kutjevo, a iduće kolo 5. listopada u 16 sati će upravo s njima odigrati derbi na domaćem terenu te će biti zanimljivo vidjeti tko će izaći zadovoljniji iz okršaja za sami vrh tablice.

LIPIK 1925 – SLAVONAC GUNJAVCI-DREŽNIK 2:1

Lipik 1925 je upisao domaću pobjedu 2:1 protiv Slavonca, strijelac za Lipičane bio je Kone William-Abdel, dok je drugi pogodak postignut autogolom.

S 10. mjesta iduće kolo će gostovati u Sikirevcima.

1. ŽNL

GRANIČAR ZAGRAĐE - DOBROVAC odgođeno 

Jedini naš predstavnik 1. ŽNL Dobrovac proteklo kolo nije imao sreće s vremenskim prilikama te je utakmica naposljetku odgođena zbog nemogućnosti odigravanja po kišom prenatopljenom terenu.

U 7. kolu odmjerit će snage na domaćem terenu s Mihaljevcima.

2. ŽNL

OMLADINAC ČAGLIN - DINAMO BADLJEVINA 2:2

Dinamo iz Badljevine vratio se zadovoljan kući budući da je u 6. kolu 2. ŽNL ugrabio bod iz Čaglina pogotkom Vilima Fridriha za 2:2 u 90. minuti, dok je prvi pogodak za Badljevčane postigao Antonio Grgić.

Iduće kolo ugostit će Eminovce koji se nalaze na samom dnu tablice.

CROATIA DONJA OBRIJEŽ - SULKOVCI odgođeno

Croatia Donja Obrijež je za vikend, što je unaprijed dogovoreno prije početka sezone, ustupila teren Vatrogasnoj zajednici PSŽ koja je održala Županijsko vatrogasno natjecanje, a utakmica sa Sulkovcima je zakazana 10. studenog.

Iduće kolo slijedi im gostovanje u Ovčarama.

LIPA - SLAVONIJA PREKOPAKRA 4:2

Slavonija Prekopakra je upisala novi poraz, ovaj puta kapitulirali na gostovanju u Staroj Lipi 4:2, a pogotke za Prekopakrane postigli su Nemanja Sudar i Filip Lončarević.

U subotu 5. listopada u 16 sati ugostit će Čaglin.