sportski susreti umirovljenika naslovna Large

Danas su u prostorijama lipičke Ergele održani Sportski susreti umirovljenika Požeško-slavonske županije u organizaciji Matice umirovljenika Pakrac - Lipik, a prisustvovalo je ukupno 190 sudionika iz raznih sredina naše županije.

IMG 20240928 084053 430 Large

Okupljenima se obratio domaćin Ivan Katalinić, predsjednik Matice umirovljenika Pakrac - Lipik poželivši svima dobrodošlicu, da bi potom Slavko Glavaš, predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije, pozdravio sve okupljene uz želju da natjecanje prođe u fair play igri, što i je najbitnije, kako je istaknuo, a gradonačelnik Lipika Vinko Kasana je službeno otvorio igre sa željom da se svi sudionici osjećaju ugodno kao kod kuće i provedu ovaj dan što je ljepše moguće unatoč današnjoj obilnoj kiši. Također je prenio pozdrave od županice Antonije Jozić i pakračke gradonačelnice Anamarije Blažević koje su bile spriječene prisustvovati otvorenju igara zbog poslovnih obaveza te na čiju podršku se Udruga uvijek može osloniti kao i dosad.

IMG 20240928 083452 032 Large

Natjecatelji su branili svatko svoje boje u pet različitih sportova: šah, bela, pikado, nabaci kolut i viseća kuglana, a nakon natjecanja je upriličen ručak uz zabavno-glazbenu pozadinu u aranžmanu Gaše OneManBanda. Rezultati su sljedeći:

POJEDINAČNO: 

ŠAH: 1. Pejo Martić (Orljavac) 2. Hrvoje Grčić (Čaglin) 3. Stipo Grgić (Kutjevo)

BELA: 1. Zlatko Vuzum/Slavko Knežević (Čaglin) 2. Željko Jurić/Marko Sigurujak (Velika) 3. Ljubica Zeman/Vilko Zeman (Pakrac)

PIKADO: 1. Slavko Jaroš (Jakšić) 2. Kata Šipoš (Kutjevo) 3. Slavica Markanjević (Orljavac)

NABACI KOLUT: 1. Marica Pranjić (Kaptol) 2. Slavko Glavaš (Pakrac) 3. Živka Đukić (Čaglin)

VISEĆA KUGLANA: Ivan Rodić (Orljavac) 2. Jasna Talan (Jakšić) 3. Zdenko Poljaković (Čaglin)

FOTOGALERIJA

EKIPNO: 

ŠAH: 1. Pakrac - Lipik 2. Jakšić 3. Kutjevo

BELA: 1. Čaglin 2. Velika 3. Pakrac - Lipik

PIKADO: 1. Požega 2. Velika 3. Orljavac

NABACI KOLUT: 1. Jakšić 2. Pakrac - Lipik 3. Kaptol

VISEĆA KUGLANA: 1. Jakšić 2. Orljavac 3. Kutjevo

UKUPNI POREDAK: 

1. Jakšić
2. Pakrac - Lipik
3. Velika

IMG 20240928 090843 774 Large