nogometni vikend 16 9 naslovna

4. MŽNL SB-PŽ

SLOGA NOVA GRADIŠKA - HAJDUK PAKRAC 1:2

Hajduk Pakrac je upisao i drugu pobjedu zaredom nakon prethodne pobjede u derbiju s Lipikom 1925, a proteklog vikenda u 4. kolu 4. MŽNL gostovao je u Novoj Gradiški gdje je savladao Slogu 1:2 i tako se s 8. popeo na 4. mjesto na tablici. U pobjedi su se najviše istaknuli imenjaci Filip Dietzman i Matijašević ubilježivši obojica po gol i asistenciju.

Iduće kolo ugostit će drugoplasirani Slavonac iz Nove Kapele.

Hajduk: Putak Andrija, Baškiera Adriano (C), Tepurić Leo, Pierobon Giulijano, Keć Ivan, Benković Matija, Matijašević Filip, Dietzman Filip, Grubišić Nikša, Hrabušicki Andrej, Kiš Stjepan; Želimorski Neo, Pendeš Marko, Žilić Marko, Dietzman Stjepan, Andričić Sven, Mateš Stjepan, Piperković Filip. Trener: Dubravko Ljevaković.

LIPIK 1925 - PSUNJ SOKOL 2:0

Lipik 1925 se na najbolji mogući način oporavio od teškog poraza te u proteklom kolu upisao pobjedu 2:0 protiv Psunj Sokola iz Okučana. Strijelci za Lipičane bili su Josip Jozipović i Teo Duvnjak.

S 10. mjesta iduće kolo će gostovati u Vidovcima.

1. ŽNL

GRANIČAR BUČJE - DOBROVAC 0:2

Jedini naš predstavnik 1. ŽNL Dobrovac također je upisao sigurnu pobjedu proteklog 4. kola te savladao Graničara iz Bučja 0:2 na njihovom terenu. Junak utakmice bio je dvostruki strijelac Matej Nemeth Campi.

U 5. kolu odmjerit će snage na domaćem terenu s pretposljednjim Hrvatskim Dragovoljcem iz Drenovca, dok se Dobrovčani trenera Tomislava Kužileka nalaze na 7. mjestu na tablici.

2. ŽNL

LIPA - DINAMO BADLJEVINA 1:3
Dinamo iz Badljevine
je u 4. kolu 2. ŽNL došao do nove pobjede kada su savladali Lipu u gostima 1:3, a najviše zaslugom inspiriranog Ive Mijića koji je postigao hattrick.

ivo mijic

Foto: NK Dinamo Badljevina - Ivo Mijić

Tako će u dobrom raspoloženju ugostiti u idućem derbi kolu Prekopakrane koji su i dalje bez bodova.

CROATIA DONJA OBRIJEŽ - PAVLOVCI 2:1

Croatia Donja Obrijež je za vikend pobijedila Pavlovce 2:1, a u strijelce su se upisali Pavičić Vjekoslav i Josipović Antonio.

Iduće kolo slijedi im gostovanje i svojevrsni derbi u Biškupcima budući da su susjedi na tablici (Croatia 4., Biškupci 5. mjesto) s 3 boda razlike.

SLAVONIJA PREKOPAKRA - SLOGA TRENKOVO 0:6

Slavonija Prekopakra jedina je koja u proteklom kolu nije došla do bodova, a teško su na domaćem terenu nastradali od Sloge iz Trenkova 0:6.

Kao što smo već naveli, slijedi im derbi s Badljevinom gdje će biti gostujuća ekipa.