kuglacki kamp naslovna Large

Danas je u pakračkoj kuglani započeo Kuglački kamp za mlade do 18 godina starosti organiziran od Hrvatskog kuglačkog saveza u suradnji s Kuglačkim klubom Pakrac-Papuk koji će trajati do 8. rujna te koji je okupio 12 polaznika iz naših lokalnih i okolnih klubova. Ovom kampu osim Pakraca domaćini su Ogulin, Ozalj te Otočac, a za nagodinu je najavljeno održavanje istog i u Poreču.

dezo i zdenko susac Large

Klupski predstavnik, domaćin i trener mladih kategorija Pakrac-Papuka, Robert De Zan Dezo se pobrinuo da se gosti osjećaju dobrodošlo, a stručnu obuku i treninge provodi Zdenko Sušac, izbornik U14, U18, U23 selekcije koji je uključen i u rad A reprezentacije Hrvatske te je najuspješniji i najtrofejniji izbornik naše juniorske reprezentacije. Kako je posebno naglasio, cilj kampa je u konačnici pretvoriti lokalnu kuglačku razinu s rekreacijske u sportsku jer mladež je ta koja će u budućnosti od dosadašnjih predstavnika seniorskog kuglanja preuzeti staze i funkcije te nizati uspješne rezultate na lokalnoj, državnoj, europskoj i svjetskoj razini.

FOTOGALERIJA

Za sve polaznike kampa osiguran je svakodnevni ručak te prigodni pokloni (majice), a nakon pripremnog ciklusa u petak i subotu, u nedjelju će biti održano pojedinačno, tandem i sprint natjecanje.

kulgacki kamp trening Large