titanov ultimatum najava naslovna

Bliži se održavanje glavnog biciklističkog događaja ove godine, 2. Titanovog Ultimatuma na najpoznatijem pakračkom brdu Omanovac predviđenog 14. rujna u organizaciji Biciklističkog kluba Titan koji će okupiti natjecatelje u čak šest kategorija - Solo na 6 i 12 sati, Relay (2 do 4 člana) na 6 i 12 sati te Solo i Relay (2 člana) e-bike na 6 sati.

Vozit će se na kružnoj stazi XC Kuna, dugoj 6.3 kilometra na kojoj će biti Feed Zona opremljena izotoničnim pićima, sokovima, vodom, keksima, grickalicama, voćem i kavom, nalazit će se pored mjerne službe i mjesta za izmjenu štafete, a startnina uključuje sudjelovanje na utrci, startni broj/startni paket, organizaciju natjecanja, topli obrok (mesni/vegetarijanski), elektronsko mjerenje vremena, usluge HGSS-a, okrijepu za vrijeme i nakon utrke, tehničku organizaciju utrke i osoblja, nagradni fond za pobjednike te fotografije s utrke. Troje prvoplasiranih u svim disciplinama osvojit će prigodne nagrade te poklone sponzora.

bk titan omanovac

Nedaleko od glavne feed zone natjecatelji imaju mogućnost postavljanja svojih support kampova (stolova, šatora), na točno označenom mjestu, uz napomenu da ne ometaju druge trkače na stazi. Iste je zabranjeno postavljati na drugim dijelovima staze, poručuju iz kluba.

Prijave na 2. Titanov Ultimatum traju do 12. rujna do 12 sati.

bk titan svi