zupanijske lige naslovna

Nakon što su u srpnju održani plenumi za 4. MŽNL SB-PŽ u kojoj nastupaju Hajduk Pakrac i Lipik 1925, 1. ŽNL u kojoj se natječe Dobrovac te 2. ŽNL koja nam priređuje derbije između Dinama iz Badljevine, Croatije iz Donje Obriježi te Slavonije iz Prekopakre, poznat je kompletan raspored svih kola. Tako će Hajduk prvi imati prilike demonstrirati svoje sposobnosti na domaćem terenu 24. kolovoza u 17.30 sati u subotnjoj utakmici prvog kola, dok će Dobrovac istovremeno gostovati u Rajsavcu. Dan poslije odnosno 25. kolovoza u istoj satnici će Croatia ugostiti Eminovce, dok će Dinamo i Slavonija na gostovanja, Dinamo u Sulkovce, a Slavonija u Biškupce gdje će biti odigran derbi između ekipa koje su znatno pojačale svoje redove za nadolazeću sezonu, a zanimljivo je i da je u njihovom posljednjem dvoboju viđen preokret sa rezultata 3:0 na 3:4 u korist Prekopakrana.

MZNL 1. kolo

U 4. MŽNL natjecat će se 14 klubova, a nakon dugo godina 2. ŽNL broji čak 12 klubova, isto kao i 1. ŽNL, budući da su se Ovčare ponovno uključile u sustav natjecanja, a ligi su pridruženi donedavni prvoligaši Pavlovci i Čaglin. U prvoligaško društvo se ubacio prvak 2. ŽNL Graničar iz Bučja te fenjeraš 4. MŽNL SB-PŽ Požega.

2. ZNL 1. kolo

Isto kao i prošle sezone, natjecanje u 1. ŽNL će biti odigrano u trokružnom sistemu pa će nakon dva kruga slijediti liga za prvaka i liga za ostanak gdje će biti vođena borba za plasman u MŽNL SB-PŽ te borba za ostanak u 1. ŽNL.

1. ZNL 1. kolo

Kompletan raspored jesenskog dijela spomenutih liga i ostale informacije možete pronaći na nspsz.hr.

Foto: nspsz.hr