strelicari kuna naslovna

Pakrački su streličari odradili još jedno iznimno uspješno natjecanje s kojeg su se vratili s dva prva te po jednim drugim, petim i sedmim mjestom, a njihovo izvješće s natjecanja prenosimo u cijelosti.

Naša ekspedicija uspješno je privedena kraju! Članovi našeg kluba Dario Marošević i Zoran Petrović sudjelovali su u organizaciji europskog Grand Prix natjecanja koje se održavalo u Poreču. Izmjenjivali su se kiša na početku i sunce u nastavku natjecanja. Bilo je i mokro i vruće i vjetrovito, uz neizostavno praćenje vremenske prognoze. Posla je bilo kao i uvijek, ali uz dobru ekipu i znanje u organizaciji sve je uspješno provedeno kraju, uz pohvale natjecatelja i stručnih timova reprezentacija koje su nastupale. Isto tako, bila je to prilika vidjeti neke od najboljih svjetskih streličara, pokupiti znanja od boljih i naučiti nešto novo. Uostalom, u Poreču je nastupio i aktualni Olimpijski pobjednik u streličarstvu, Mete Gazos iz Turske.

Nakon toga uputili smo se u Joševicu kod Gline gdje je organizirano 3D natjecanje za Jadranski 3D pokal. Nastupilo je pet članova našeg kluba koji su postigli sljedeće rezultate:

Dario Marošević, Tradicionalni luk seniori, prvo mjesto i ostvarena druga norma za nastup na Svjetskom 3D prvenstvu u Sloveniji, Mokrice

Igor Krušić, Dugi luk seniori, prvo mjesto i ostvarena druga norma za Mokrice

Josip Šebić, Goli luk seniori, peto mjesto

Tomislav Nemet, Tradicionalni luk veterani, sedmo mjesto

Zoran Petrović, Goli luk veterani, drugo mjesto

Sad slijedi kratki oporavak pa nastavak sezone natjecanja. Čestitke članovima kluba na ostvarenim rezultatima kao i na angažmanu u organizaciji Grand Prix natjecanja u Poreču.

strelicari kuna dolje

Izvor: Streličarski klub „Kuna“ Pakrac