multisport naslovna

Nadolazeći vikend će prezentirati dio raznovrsnosti naše lokalne sportske lepeze te uz mnoge kulturne i zabavne sadržaje zakotrljati Pakračko ljeto. Tako će u subotu 8. lipnja na košarkaškom igralištu Srednje škole Pakrac publiku ponovno zabavljati lokalni entuzijasti na 3x3 turniru, s početkom u 18 sati.

3x3 kosarka lipanj 2024

Večernji termin od poslije 20 sati istog dana možete rezervirati za navijanje i podršku putem Youtube kanala Digital production Karlovac našem borcu Ivanu Kišu u potrazi za drugom pobjedom u Karlovcu u svom drugom službenom nastupu gdje će upariti rukavice s Janom Novakovićem koji će zasigurno imati podršku domaće publike.

ivan kis 6 2024 naslovna

Također u subotu 8. lipnja od 14 sati moći ćete posvjedočiti čarima lađarske utrke kod susjednog nam Lipika na jezeru Raminac gdje će od jutarnjih sati biti održan i turnir u odbojci na pijesku.

Poz2024 A Large

Nedjelju su rezervirali nogometaši koji će na Gradskom stadionu Pakrac u organizaciji Udruge hrvatske policije branitelja Pakraca i Lipika održati Malonogometni turnir u čast Vladi Laučanu, prvoj žrtvi srbočetničke agresije u zapadnoj Slavoniji. Na turniru će sudjelovati mladići kategorije U9, a utakmice će započeti u 10 sati.