slavonija donja obrijez naslovna

4. MŽNL SB-PŽ 

PAPUK VELIKA - HAJDUK PAKRAC 2:2

Hajduk je proteklog vikenda na gostovanju u Velikoj odigrao neriješenih 2:2 čime su ispustili drugu poziciju na tablici te se trenutno nalaze na trećem mjestu. Povratak na terene odlično je obilježio Filip Matijašević, glavna meta svih protivničkih ekipa koje se vode vodiljom - Onesposobi pa vladaj - te ga na svakoj utakmici dobrano izlupaju po nogama, što je i glavni razlog zašto je ove polusezone propustio nekoliko bitnih utakmica, no to ga i dalje ne sprječava u postizanju pogodaka kad god se nađe na terenu pa je tako u jučerašnjoj utakmici zabio oba pogotka za Zelene. Vodio je Hajduk do 89. minute no domaćini su uspjeli izjednačiti u najgorem trenutku te im podigli zaostatak za vodećim Vinogorcem na osam bodova.

Nogometaši trenera Dubravka Ljevakovića će za vikend ponovno na gostovanje, ovaj put snage će odmjeriti s Dinamom iz Vidovaca.

Škola nogometa Li-Pa je zapela na pretposljednjem Željezničaru 1946 izgubivši 2:1 te je tako prepustila Marsoniji vrh 4. MŽNL SB-PŽ kolo prije kraja prvenstva. Noa Ereiz postigao je utješni pogodak za Li-Pu, a u posljednjem kolu naši kadeti će se morati nadati kiksu Marsonije dok bi istovremeno Li-Pa morala pobijediti šestoplasiranu Budućnost iz Rešetara.

LIPIK 1925 - SIKIREVCI 3:2 

Lipik 1925 je u 24. kolu na domaćem terenu savladao Sikirevce 3:2 te se popeo na četvrto mjesto na tablici odmah iza Hajduka. Pogotke za Lipičane su postigli Teo Duvnjak te dvostruki strijelac Elvis Berbić.

Iduće kolo ponovno su domaćini, a ugostit će Papuk iz Velike.

1. ŽNL

BSK BUK - DOBROVAC 3:1 

Dobrovac je u razigravanju za prvaka izgubio najbitniju utakmicu protiv direktnog rivala Buka, rezultat je bio 3:1 za domaću ekipu, a jedini pogodak za Dobrovac postigao je Ivan Kaurin.

Preostalo je odigrati još tri kola, zaostaju za vodećim Bukom šest bodova, a sljedeći protivnik bit će im Dinamo iz Rajsavca.

2. ŽNL

SLAVONIJA PREKOPAKRA - CROATIA DONJA OBRIJEŽ 2:5 

Lokalni derbi 16. kola između Prekopakre i Donje Obriježi pripao je gostima iz Donje Obriježi koji su upisali tri boda pobjedom 2:5. Već u prvih 5 minuta gosti su došli do vodstva 0:2 preko Petra Špelića i Tonćija Savija koji je sjajno iskoristio slobodan udarac. Slavonija se do kraja poluvremena vratila u utakmicu preko Josipa Galka i Darija Kotorca, a u nastavku su Obriježani bili konkretniji te preko Mihaela Andrijanića, Patrika Sabe i Patrika Grgića osigurali pobjedu kojom istobodovno drže priključak s vodećim Graničarom iz Bučja dva kola prije kraja prvenstva.

Croatia iduće kolo ugošćuje Parasan, dok će Slavonija u goste Eminovcima.

FOTOGALERIJA

DINAMO BADLJEVINA - PARASAN 5:3

Dinamo iz Badljevine je na krilima trostrukog strijelca Ive Mijića upisao pobjedu 5:3 na domaćem terenu protiv Parasana iz Golobrdaca. Mijić je otvorio utakmicu s 2 pogotka do 12. minute, da bi na 3:0 rezultat povisio Leonardo Mlinarić. Gosti su do kraja poluvremena uspjeli smanjiti prednost domaćina na 3:1, a u nastavku sve karte prebacuju u napad i dolaze do izjednačenja 3:3. No Badljevčanima je ostalo dovoljno mirnoće i koncentracije te je junak utakmice Mijić kompletirao hattrick u 80. minuti za 4:3 vodstvo Badljevine, a utakmicu je prelomio iznuđeni jedanaesterac Stipe Šugića kojeg je iskoristio Denis Relota i priveo utakmicu kraju rezultatom 5:3.

Trećeplasirani Dinamo će za vikend na gostovanje u Trenkovo.

FOTOGALERIJA