hajduk zadrugar 2 0

4. MŽNL SB-PŽ

HAJDUK PAKRAC - ZADRUGAR 2:0 

Seniori pakračkog Hajduka su proteklog vikenda na domaćem terenu savladali Zadrugar pogotcima Filipa Dietzmana i Adriana Baškiere te i dalje drže drugo mjesto na tablici sa 6 bodova zaostatka za liderom Vinogorcem.

Ovu utakmicu zasigurno će dobro upamtiti Ivan Turković koji se po prvi puta otkako se priključio seniorima našao u prvoj postavi u službenim utakmicama te je zajedno s ostatkom sudionika obrambene linije očuvao mrežu Hajduka, a subotnja pobjeda u najljepšem sjećanju će ostati Filipu Matijaševiću Fići koji je po drugi puta postao otac, nakon kćeri Mile obitelj Matijašević je obogatio i sin Lovro, sve čestitke Fići i supruzi Ivani!

Hajduk: Mihael Balog, Ivan Turković, Adriano Baškiera (C), Ivan Keć, Matija Benković, Filip Dietznam, Stjepan Dietzman, Nikša Grubišić, Andrej Hrabušicki, Ivan Benković, Stjepan Kiš, Romeo Kohajda, Marko Pendeš, Patrik Broš, Stjepan Mateš. Trener: Dubravko Ljevaković Dudo. 

JAKŠIĆ - LIPIK 1925 1:3

Lipik 1925 je u 23. kolu u gostima savladao osmoplasirani Jakšić 1:3 te trenutno zauzima 5. mjesto na tablici. Pogotke za Lipičane su postigli Ivo Anić, Josip Jozipović te Athirson Iuri Bezerra Silva.

1. ŽNL

DOBROVAC - GRANIČAR 3:1

Dobrovac je u nedjeljnoj utakmici na domaćem terenu nadjačao s 3:1 Graničara iz Zagrađa te s 3 boda zaostatka za Bukom zauzima 2. mjesto na tablici. U strijelce za Dobrovac su se upisali Ivan Kaurin te dvostruki strijelac Željko Popović Jup.

2. ŽNL

CROATIA DONJA OBRIJEŽ - GRANIČAR 2:1 

Nogometaši Croatie Donja Obrijež su izašli kao pobjednici u vrlo bitnoj utakmici gdje su na domaćem terenu savladali u derbiju za vrh tablice lidera Graničara iz Bučja te se bodovno izjednačili s istima. Junak utakmice bio je Antonio Josipović koji je postigao oba pogotka u posljednjih 20 minuta utakmice i tako preokrenuo utakmicu u korist Obriježana.

LIPA - DINAMO BADLJEVINA 0:2

Dinamo Badljevina se novom pobjedom popela na 3. mjesto na tablici te s 3 boda zaostatka puše za vrat vodećem dvojcu. Strijelci u gostujućoj pobjedi 0:2 bili su Stipo Šugić i Stjepan Šepl.

PARASAN - SLAVONIJA PREKOPAKRA 3:1

Slavonija Prekopakra je upisala gostujući poraz 3:1 u Golobrdcima te su i dalje 8. ekipa lige. Jedini pogodak za Prekopakru postigao je Josip Galko.

Foto: NK Hajduk Pakrac