kadeti pkc lpk naslovna Custom

4. MŽNL SB-PŽ


Kadeti zajedničke ekipe Hajduka Pakrac i Lipika 1925 pod nazivom Škola nogometa Li-Pa danas u 20 sati na lipičkom stadionu igra najbitniju utakmicu u sezoni. Prvi su na tablici s bodom prednosti ispred današnjeg direktnog suparnika za naslov prvaka, Marsonije iz Slavonskog Broda te ukoliko ishoduju pozitivan rezultat, sami će krojiti svoju sudbinu u posljednja dva kola koja će odigrati protiv pretposljednjeg Željezničara 1946 i šestoplasirane Budućnosti iz Rešetara.

Već ovakva situacija je sama po sebi sjajan uspjeh suradnje oba kluba budući da članovi obaju klubova treniraju odvojeno svaki u svom matičnom klubu te im je ovo prva sezona u kojoj igraju skupa. Ne sumnjamo da će večeras imati veliku podršku, a to je najmanje što su zaslužili.

kadeti pkc lpk najava

Seniori pakračkog Hajduka će nakon pobjede u prošlom kolu nad Slavoncem iz Nove Kapele koju je donio nadahnuti Matija Benković te kojima su preuzeli drugo mjesto na tablici, ugostiti devetoplasirani Zadrugar, utakmica počinje u subotu 11. svibnja u 17:45 sati, dok će Lipik 1925 istovremeno gostovati u Jakšiću.

U prilogu Sportala možete pogledati projektil Benkovića kojim je pomogao Hajduku u poviše navedenoj pobjedi: BOMBA MATIJE BENKOVIĆA

1. ŽNL 

Dobrovac je prošlo kolo odigrao na svom terenu derbi s liderom lige Bukom te iako su bili bolji na terenu, gosti su uspjeli izvući neriješen rezultat spektakularnim pogotkom Josipa Jakovljevića koji je matirao Sašu Poletta s polovice terena, a video možete pogledati u sljedećem prilogu: SPEKTAKULARAN POGODAK S CENTRA J. JAKOVLJEVIĆA

Drugoplasirani Dobrovac i Buk i dalje dijele 3 boda, a u nedjelju u 17:45 sati Dobrovac će ponovno odigrati utakmicu na domaćem terenu, a ovaj put snage će odmjeriti s Graničarom iz Zagrađa.

2. ŽNL 

Croatia Donja Obrijež se približila lideru lige Graničaru iz Bučja na 3 boda te će upravo s njima u nedjelju 12. svibnja u 17:45 odigrati derbi na domaćem terenu u kojemu će pobjedom pokušati zapapriti utrku za titulu prvaka.

Dinamo Badljevina će nakon visoke 7:3 pobjede nad rivalima iz Prekopakre u kojoj je show priredio strijelac 4 pogotka Ivica Šugić, sljedeću utakmicu u nedjelju gostovati u Staroj Lipi koja ima isti broj bodova kao i Badljevčani te će ovom utakmicom odigrati svojevrsni derbi za 4. ili čak 3. mjesto na tablici ukoliko im se „poklope“ i ostali rezultati.

Slavonija Prekopakra će s 8. mjesta na tablici pokušati doći do pozitivnog rezultata u nedjelju na gostovanju protiv Parasana iz Golobrdaca koji ima dvostruko više bodova od Prekopakrana.

Fotografije: FB NK Lipik 1925