sportski vikend naslovna

NOGOMET

4. MŽNL SB-PŽ

MLADOST (S) - HAJDUK PAKRAC

Nakon poraza od lidera lige Vinogorca, Hajdukovcima za vikend slijedi gostujuća utakmica protiv posljednjeplasirane Mladosti iz Sibinja. Treći su na tablici s 3 boda zaostatka za Slavoncem iz Nove Kapele te 6 za Vinogorcem.

2. ŽNL

LIPA - CROATIA DONJA OBRIJEŽ

Treću pobjedu zaredom Obriježani će potražiti u nedjelju na gostovanju u Staroj Lipi, ujedno će to biti i derbi kola budući da se radi o srazu direktnih suparnika s vrha tablice.

DINAMO BADLJEVINA - GRANIČAR (B)

Badljevčani će u nedjelju odmjeriti snage s liderom lige Graničarom iz Bučja, a ne čeka ih lak posao znajući kako je prošlo kolo Graničar nanio Biškupcima težak poraz 8:2.

BIŠKUPCI - SLAVONIJA PREKOPAKRA

Slavonija će ohrabrena pobjedom u prošlom kolu u nedjelju put Biškupaca u pokušaj osvajanja novih bodova kojim bi dodatno odmaknuli upravo Biškupcima.

ODBOJKA

3. HOL ISTOK

ČAZMA 2 - VOLLEY LI-PA

Odbojkašice Volley Li-Pe će nakon pobjede u prošloj utakmici koja im je donijela prolazak u viši rang, utakmicom protiv posljednjeplasirane Čazme 2 za vikend potvrditi titulu prvakinja.

RUKOMET

2. HRL istok

PAKRAC - ŽUPANJA

Pakrački rukometaši će sezonu završiti domaćom utakmicom protiv drugoplasirane Županje, a dvoboj će započeti u subotu 20. travnja u 19 sati.

FB IMG 1713542666228