DSC09202 Custom

Hajduk Pakrac je proteklog vikenda doživio drugi poraz u 16 kola 4. MŽNL SB-PŽ, jučer ih je uspjela savladati ekipa Jakšića 4:0 na svom terenu Jajare te im uzvratila za jesenski poraz 4:3 na pakračkom gradskom stadionu.

Treneru Dubravku Ljevakoviću - Dudi za ovu utakmicu nisu bili dostupni kartonirani Filip Dietzman i Marko Pendeš. „U prvom dijelu utakmice imali smo apsolutnu kontrolu na terenu, no konkretne akcije nismo završili pogotkom što vjerujem da je u nastavku unijelo nervozu kod mojih igrača pa ti se dogodi takva utakmica da taj dan ni jedna lopta neće ući u gol. Kako je većinu utakmice lopta bila u našem posjedu, više puta su se kod nas i dogodila pogrešna dodavanja koja su dovela do situacija koje su domaćini znali iskoristiti. Nakon vodstva su uz par iskusnih poteza umrtvili utakmicu, za igru je bilo sve manje vremena i nije mi svejedno što je ta utakmica otišla u nepovrat, ali i dalje smo prvi i ovisimo sami o sebi“, izjavio je Dudo.

S istim brojem bodova kao Vinogorac i Slavonac, Hajduk je prvi na ljestvici te im 30. ožujka slijedi domaća utakmica protiv Sikirevaca.

Za Hajduk su nastupali: Balog Mihael, Baškiera Adriano, Keć Ivan, Benković Matija, Matijašević Filip, Broš Patrik, Dietzman Stjepan, Grubišić Nikša, Hrabušicki Andrej, Benković Ivan , Kiš Stjepan, Želimorski Neo, Širac Mateo, Turković Ivan , Žilić Marko, Andričić Sven i Mateš Stjepan. Trener: Dubravko Ljevaković.