nk slavonija prekopakra skupstina naslovna

U prostorijama Nogometnog kluba Slavonija Prekopakra 25. veljače u Matkovcu je održana Izborna skupština na kojoj je izglasano novo rukovodstvo kluba, tako je predsjednikom postao Željko Babac zamijenivši dosadašnjeg Zvonka Martinovića, za dopredsjednika je izabran Ivan Frićer, a za tajnika Danijel Šćepina.

Podnoseći izvješće o radu, Martinović je pohvalio trud svih koji su nakon istupanja iz ligaškog natjecanja 2021. godine ponovno okupili igrački kadar te kompletirali nakon toga sezonu i pol, a nada se da će pomlađenjem uprave kluba Prekopakrani ostvarivati sve bolje i bolje rezultate u budućnosti. „U klubu smo odradili mnogo radnih akcija na i oko igrališta, asfalirali prilaz na igralište, nabavili smo novu traktorsku kosilicu, televizor, vešmašinu, klupsku opremu, u suradnji s Gradom Pakracom instalirali smo i rasvjetu preko pola igrališta kako bi igrači mogli imati i večernje treninge te smo poduzeli sve što je u našoj moći ne bi li igračima omogućili adekvatne uvjete za sve sezonske aktivnosti“, rekao je Martinović.

20240225 111345 Medium

Financijsko izvješće za 2023. godinu detaljno je podnio blagajnik kluba Antun Širac iz kojeg je vidljivo kako je klub sveukupno prihodovao preko 6.500 eura, rashodovao nešto više od 5.300 eura, a gotovo polovicu tih prihoda (3.220 eura) osigurano je iz Sportske zajednice Grada Pakraca.

Sva izvješća i prijedlozi usvojeni su jednoglasno, a po završetku Skupštine prisutne je prigodnim riječima u ime gradonačelnice Anamarije Blažević pozdravio Vlado Eck, gradski vijećnik i predsjednik Mjesnog odbora Prekopakra te zaželio puno sreće u radu novoj upravi kluba.

20240225 111352 Medium