omanovac liga naslovna

Jučerašnjim posljednjim kolom Omanovac zimske trening lige završeno je trkačko ligaško natjecanje po najpoznatijem pakračkom brdu Omanovcu kojeg su posljednjih tjedana okupirali domaći natjecatelji isto kao i iz okolnih gradova Pakraca poput Lipika, Kutine, Požege, Bjelovara, Daruvara, Popovače, Novske...

Ujedno je posljednje šesto kolo bilo i najposjećenije gdje je ukupno 63 natjecatelja savladalo utrku, a najbolje vrijeme u istoj ostvario je svojim osobnim rekordom (36:35) Vedran Kelemen ispred najboljeg trkača Lige, Požežanina Antonija Đurčevića, koji mu je kako doznajemo sa službene Facebook stranice Lige, prepustio pobjedu. Treće mjesto osvojio je Stjepan Žanić.

U ženskoj konkurenciji do pete pobjede zaredom došla je Požežanka Ivana Zelenika ispred Tare Baksa, dok je treća bila Senka Jeftinić.

IMG8244-Medium
IMG8246-Medium
IMG8248-Medium
IMG8250-Medium
IMG8256-Medium
IMG8259-Medium
IMG8260-Medium
IMG8262-Medium

U ukupnom poretku muške konkurencije uvjerljivo je slavio Đurčević koji ima ukupno pet pobjeda, a drugo i treće mjesto zauzeli su Kelemen i Žanić. U ženskoj konkurenciji također uvjerljivo je slavila Ivana Zelenika, drugo mjesto pripalo je Aleksandri Grdić Vidović, a Martini Šipoš Vučković treće.

pobjednici muške konkurencije Medium

Foto: Facebook Omanovac zimska liga

najuspješnije trkačice

Foto: Facebook Omanovac zimska liga

Najbolji mladić bio je Habib Khan, dok je najbolja djevojčica bila Tara Baksa.

najbolji mladi trkači Medium

Foto: Facebook Omanovac zimska liga

U ekipnom poretku titulu prvaka ponijela je ekipa Požeške princeze (Antonio Đurčević, Ivan Vitenberg, Ivana Zelenika), ispred Kutinskih ljepotana i ljepotica (Stjepan Žanić, Arian Brlek, Suzana Brlek), a treći su bili domaćini Ljepotice i zvijer (Vedran Kelemen, Vedrana Molnar Kelemen i Sanja Skender). Time su Požežani zaključili ovogodišnju sezonu kao najuspješniji sudionici pakračke lige, dok je najviše natjecatelja pristiglo iz Kutine.

Završetak Lige upriličen je podjelom prigodnih nagrada najboljim pojedincima i ekipama, a priču su završili ručkom uz druženje s obitelji Nagy, Deanom i Dalijom, domaćinima Planinarskog doma Omanovac.