najava sporta 9.2. naslovna

NOGOMET 

NK Hajduk Pakrac će 11. veljače u 14.00 sati odigrati drugu pripremnu utakmicu ponovno na pakračkom stadionu (pomoćni teren), a ovaj put dolazi im još jedan trećeligaš Slavonija iz Požege.

Ljubitelje malog nogometa očekuje posljednji vikend Kuna kupa kada će u subotu i nedjelju (10. i 11. veljače) svoje vještine pokazati kategorije U-14 i U-12.

KUGLANJE 

1. HKL sjever

Pakrac-Papuk je proteklog vikenda upisao domaću pobjedu nad Fortunom iz Đakova te i dalje vode utrku s prvoplasiranim Bjelovarom za kojima s utakmicom manje zaostaju četiri boda, a sutra 10. veljače slijedi im gostovanje u Belišću protiv Željezničara Bel.

2. HKL istok

Slavonski Banovac je u prošlom kolu poražen od Zanatlije iz Slavonskog Broda, a sutra 10. veljače u 17 sati imat će priliku u pakračkoj kuglani doći do nova važna dva boda protiv pretposljednje ekipe lige, TVIN iz Virovitice.

3. HKL istok - zona Požega

Sloga je u 13. kolu uspješno došla do bodova protiv ekipe Obrtnik-BAM iz Nove Gradiške, dok će sa šestog mjesta sutra 10. veljače u goste Požegi.

4. HKL istok - zona Požega

Pakrac-Papuk II će nakon poraza u derbiju protiv Lipika 1974 u posljednjem kolu pokušati s petog mjesta 11. veljače doći do bodova na gostovanju u Požegi protiv Elektre, dok je Lipik 1974 završio natjecanje na odličnom drugom mjestu.