najava sporta naslovna 2.2. Medium

NOGOMET

NK Hajduk Pakrac će sutra 3. veljače u 14.30 sati otvoriti ciklus pripremnih utakmica u dvoboju na pakračkom stadionu (pomoćni teren) protiv trećeligaša Svačića iz Slatinika.

KUGLANJE

1. HKL sjever

Pakrac-Papuk je proteklog vikenda uspješno odradio gostovanje u Novskoj pobijedivši u 12. kolu Belinu 2:6, a sutra 3. veljače u 11 sati udomaćit će s drugog mjesta šestoplasiranu Fortunu iz Đakova.

2. HKL istok

Slavonski Banovac je za vikend upisao važnu domaću pobjedu 5:3 protiv Slavonca iz Bukovlja te i dalje zauzima treće mjesto na tablici, a 3. veljače slijedi im derbi u Slavonskom Brodu protiv drugoplasiranog Zanatlije SB.

3. HKL istok - zona Požega

Sloga je prošlo kolo upisala gostujući poraz 5:3 u srazu sa Zanatlijom SB II, dok će sa sedmog mjesta danas 2. veljače u 18 sati udomaćiti petoplasiranu ekipu Obrtnik-BAM iz Nove Gradiške.

4. HKL istok - zona Požega

Pakrac-Papuk II je uspješno došao do novih bodova preko fenjeraša Zlatnog Luga 6:2, a u nedjelju 4. veljače u 10 sati očekuje nas derbi utakmica između Pakrac-Papuka II i Lipika 1974 koja je prošle sezone završila pobjedom pakračke ekipe.