početnici Medium 2023 kuna kup

Tradicionalni „Kuna kup“ u organizaciji Nogometnog kluba „Hajduk“ Pakrac te pod pokroviteljstvom Grada Pakraca i Sportske zajednice Grada Pakraca bit će odigran u nadolazeća dva vikenda (subota i nedjelja), a ove godine u gradskoj sportskoj dvorani natjecat će se 58 ekipa kroz četiri starosne kategorije. Osim uz domaće Pakračane i Lipičane, svoje malonogometne sposobnosti prikazat će i omladina iz Daruvara, Novske, Kutine, Nove Gradiške, Okučana, Garešnice, Suhopolja, Virovitice, Požege, Pleternice, Kutjeva, Velike, Jakšića, Vidovaca, Kaptola, Pavlovaca i Starog Petrovog Sela.

Prvi dan Kupa 3. veljače u subotu otvorit će početnici - U10 (dva sastava Hajduka pod vodstvom trenera Denisa Relote) u konkurenciji 16 ekipa, a u nedjelju će dvoranu okupirati predpočetnici - U8, najmlađi nogometaši (dva sastava Hajduka pod vodstvom trenera Dubravka Ljevakovića) u konkurenciji 14 ekipa.

Vikend nakon, 10. veljače u subotu nastupit će stariji pioniri - U14 (Hajduk pod vodstvom trenera Darka Kelemena) kada će se natjecati 16 ekipa, a posljednji dan u nedjelju 11. veljače Kup će zaključiti 16 ekipa mlađih pionira - U12 (Hajduk pod vodstvom trenera Viktora Trbare).

Utakmice svih kategorija moći ćete gledati od jutra do navečer, točnije od 9 do 20 sati, a po odigranoj finalnoj utakmici na dan odigravanja turnira određene kategorije, uslijedit će proglašenje pobjednika i dodjela nagrada. Tako će sportska priznanja primiti četiri najuspješnije ekipe iz svake kategorije, isto kao i najistaknutiji pojedinci: igrač, strijelac i vratar.

kuna kup plakat 2024