kk sl. banovac

Foto: KK Slavonski Banovac

Pakrac-Papuk će nakon sjajne 8:0 pobjede nad požeškim Novim nadama sljedeće kolo 1. HKL sjever s drugog mjesta gostovati 27. siječnja u Novskoj protiv Beline-Novska. 

Slavonski Banovac je proteklog vikenda u Belišću odigrao neriješenih 4:4 te trenutno drži treće mjesto na tablici 2. HKL istok, a do novih bodova će pokušati doći 27. siječnja u pakračkoj kuglani u 17 sati protiv Slavonca iz Bukovlja koji ima bod manje. 

Sloga se nakon poraza 2:6 od Croatije iz Mihaljevaca nalazi na šestom mjestu 3. HKL istok - zona Požega, a danas 26. siječnja će pokušati popraviti dojam na gostovanju kod brodskog Zanatlije SB II. 

Pakrac-Papuk II je proteklog vikenda poražen u gostima protiv HVIDR-e 7:1, a s petog mjesta će 28. siječnja u 10 sati ugostiti fenjeraša 4. HKL istok - zona Požega, Zlatni Lug. 

Lipik 1974 je 24. siječnja upisao poraz 3:5 u pakračkoj kuglani od Slavonije iz Nove Gradiške, no još uvijek drže drugo mjesto na tablici. Iduću utakmicu očekuje ih derbi s Pakrac-Papukom II u kojemu će se pokušati revanširati za poraz iz prošlog međusobnog susreta, meč će biti odigran u pakračkoj kuglani 4. veljače u 10 sati.